Over ons

Over ons

Sera van der Vijver groeide op in een muzikale familie en begon op haar 9e met het schrijven van eigen nummers. Op haar 11e nam ze deel aan het Junior Songfestival en later aan Giels Talentenjacht. Ook werkte ze mee aan de tv-productie ‘Kerst met de Zandtovenaar’ en Zapp Live. In 2017 leverde ze met de country band SERA haar debuutalbum af, en begin 2020 won Sera de zangshow All Together Now (RTL4).
Rik Jan Schilder is actief als pianist, toetsenist en docent. Momenteel studeert hij Jazz en Pop aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Wat begon als hobby met spelen in bandjes in kerken groeide uit tot een passie waar hij als full-time muzikant mee bezig kan zijn. Momenteel speelt hij veel als sessiemuzikant, begeleidt hij zang en artiesten, en functioneert hij als toetsenist in verschillende bands.Sera en Rik Jan ontmoetten elkaar op het conservatorium en hadden meteen een klik. Hun geloof klinkt in hun pop- en gospelmuziek door en laat zich het beste omschrijven als muziek met een extra dimensie, waarbij het virtuoze pianospel van Rik Jan en de prachtige stem van Sera je niet onberoerd laat. Het is sprankelend, meeslepend, krachtig en ontroerend.


Ze leiden regelmatig worshipdiensten, spelen concerten en beschikken over een ruim aanbod aan thematische songs. Daarnaast is hun seculier repertoire zeer geschikt voor festivals, bruiloften en diverse poppodia.


Beluister hun muziek en laat je overtuigen!

CONTACT


Mail: info@seraenrikjan.nl

© Copyright. All Rights Reserved.

FOLLOW US